Online salesmachine voor Crijns-Carproducts

Home | Projecten | Online salesmachine voor Crijns-Carproducts

Webshop Crijns carproducts
Wij geloven in het realiseren van grootse resultaten, ongeacht het budget. Een perfect voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Crijns Carproducts. Wat begon als een relatief kleinschalig project, is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de autoproductenmarkt. Met meer dan vier miljoen euro omzet in 5 jaar tijd, en meer dan 15.000 verzonden pakketjes, mogen we trots van een écht waargemaakt project spreken.
Project Afbeelding

Uitdaging

Crijns Carproducts wilde hun online aanwezigheid verbeteren en hun verkoop verhogen. De uitdaging was om een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en schaalbare webshop te bouwen die kon meegroeien met hun ambities.

Onze Aanpak

Onze werkwijze startte met een grondige analyse van de behoeften en de doelen van Crijns Carproducts. We ontwierpen een website die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel was. Hier zijn de stappen die we hebben genomen:

  1. Gebruiksvriendelijk ontwerp: We creëerden een strak en intuïtief design, waardoor klanten gemakkelijk konden navigeren en producten konden vinden.
  2. Backend optimalisatie: Door een robuuste backend-structuur te bouwen, verzekerden we dat de website schaalbaar was en eenvoudig beheerd kon worden.
  3. SEO & content strategie: We stonden bij met een SEO-strategie om de zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten en relevante content te creëren die klanten aantrok.
  4. Uitbreiding en groei: Naarmate het bedrijf groeide hebben we de website uitgebreid met nieuwe functionaliteiten zoals een verbeterde productcatalogus, voorraadbeheer en geavanceerde betalingsopties, uitgebreide prijsregels, koppeling met kassa,…

Waargemaakt

Vandaag is Crijns Carproducts een toonaangevende speler in de autoproductenmarkt. Hun website draait op volle toeren en trekt dagelijks een groot aantal bezoekers. De webshop is niet alleen een verkoopkanaal, maar ook een krachtige marketingtool die bijdraagt aan de groei van het bedrijf. Deze case toont aan dat met de juiste aanpak en visie, zelfs een beperkt budget kan leiden tot grootse resultaten. We zijn trots op deze samenwerking en kijken uit naar nog meer succesvolle projecten zoals deze.

 Met een vlijmscherpe blik en een passie voor groei maken wij projecten waar die indruk maken, ongeacht de schaal.

Gerelateerde projecten

Is dit het soort project dat jij ook wil waarmaken?