Puncto: Een merk en website die er bovenuit steken

Home | Projecten | Puncto: Een merk en website die er bovenuit steken

Puncto website iphone simulatie
Voor Puncto transformeerden we hun merk en website om een marktleider te worden in het verlagen van energieverbruik. Met een unieke visuele identiteit en gebruiksvriendelijke website, hebben we hun zichtbaarheid en marktpositie versterkt.
Project Afbeelding

Uitdaging

Puncto kwam naar ons met een duidelijke visie: een merk en website die hen positioneert als hét studie- en adviesbureau dat helpt het energieverbruik van particuliere woningen in Vlaanderen te verlagen. Hun uitdaging was om zich te onderscheiden in een competitieve markt met een uniek en herkenbaar imago.

Onze Aanpak

We begonnen met een diepe duik in hun markt en doelgroep, en ontwierpen een merkidentiteit die zowel strak als speels is.

  1. Visuele Identiteit: We ontwikkelden een opvallend logo en een consistent kleurenschema dat Puncto direct herkenbaar maakt.
  2. Gebruikerservaring: Door een intuïtieve en aantrekkelijke website te ontwerpen, zorgen we ervoor dat bezoekers makkelijk de weg vinden en overtuigd worden van Puncto’s expertise.
  3. SEO en Content: Een sterke SEO-strategie en pakkende content zorgen voor hoge zichtbaarheid en engagement.

Waargemaakt

De nieuwe website en merkidentiteit hebben Puncto niet alleen zichtbaarder gemaakt, maar ook hun positie in de markt versterkt. Ze trekken nu de juiste klanten aan en stralen de professionaliteit en creativiteit uit die hun werk kenmerkt. Bekijk het resultaat op Puncto.be en ervaar hoe een goed ontworpen merk en website het verschil kunnen maken.

 Met een vlijmscherpe blik en een passie voor groei maken wij projecten waar die indruk maken, ongeacht de schaal.

Gerelateerde projecten

Is dit het soort project dat jij ook wil waarmaken?