Brut: Online representatie van passie voor wijn

Home | Projecten | Brut: Online representatie van passie voor wijn

Brut website representation
Voor Brut creëerden we een website die hun verhaal en assortiment prachtig presenteert. Met een eenvoudig te beheren CMS en evenementenkalender, biedt de website een complete ervaring.
Project Afbeelding

Uitdaging

Brut had behoefte aan een website die hun rijke assortiment aan wijnen en dranken weerspiegelt, en die tegelijkertijd hun unieke verhaal en traditie benadrukt. Daarnaast wilden ze een gebruiksvriendelijke manier om hun evenementen en tickets te beheren.

Onze aanpak

Voor Brut hebben we ons gericht op storytelling en functionaliteit:

  1. Verhaal en assortiment: We creëerden een website die het verhaal van Brut vertelt en hun assortiment aan Portugese, Italiaanse, Spaanse en Franse wijnen en dranken duidelijk presenteert.
  2. Gebruiksvriendelijkheid: De website is ontworpen zodat het team van Brut eenvoudig zelf de content kan beheren.
  3. Geïntegreerde evenementen kalender en ticket shop: We implementeerden een overzichtelijke kalender en ticketsysteem voor hun evenementen.

Waargemaakt

De nieuwe website vertelt niet alleen het verhaal van Brut, maar maakt het ook eenvoudig voor bezoekers om hun uitgebreide assortiment te verkennen en tickets voor evenementen te kopen. Het team van Brut kan nu met gemak hun eigen content beheren, wat zorgt voor een efficiënte werking en een verbeterde klantervaring. Brut website ticketshop bestelling Bezoek de website op brutbrut.be en ontdek de wereld van verrassende wijnen en dranken, en ervaar de gebruiksvriendelijke functionaliteiten.

 Met een vlijmscherpe blik en een passie voor groei maken wij projecten waar die indruk maken, ongeacht de schaal.

Gerelateerde projecten

Is dit het soort project dat jij ook wil waarmaken?